OVER ONS

PVH – KRACHT IN DE KETEN SINDS 1879!

DISTRIBUTIE VAN DHZ ARTIKELEN NAAR 30 LANDEN

PVH BUILDING is de grootste handelsdivisie van Plate en van Heusde BV. Gevestigd in Nederland en opgericht in 1879, zijn we uitgegroeid tot de marktleider in het exporteren van Doe-Het-Zelf (DHZ) artikelen en materialen, hardware, bouw- en installatiematerialen en non-food consumentengoederen. We hebben ons specifiek toegelegd op het bedienen van circa 30 kleinere markten/landen in de Caribbean, Zuid-Amerika, de Pacific en Afrika.

LEIDENDE EUROPESE MERKEN EN PRIVATE LABELS

We vertegenwoordigen een groot aantal leidende merken en fabrikanten uit Europa en exporteren namens hen meer dan 100.000 verschillende DHZ-, hardware- en home deco producten. We kunnen aanleveren in samengestelde mix containers en cross docken per filiaal. Daarnaast kunnen we in kleinere aantallen leveren tegen concurrerende condities om de juiste prijs- en marktpositionering te realiseren in uw markt. Slim en strak gepresenteerd op de winkelvloer om uw concurrentiepositie te ondersteunen en bij te dragen aan de verkoopresultaten.

DHZ RETAIL EXPERTS

We beschikken over een ervaren team van sales-, marketing- en inkoopprofessionals die de behoeften en uitdagingen van onze internationale retail klanten kennen. Onze specialisten begrijpen de uitdagingen van retailers in kleinere markten. Hoe kun je in kleinere afzetmarkten met de nodige schaalbeperkingen toch concurrerend, innovatief en multi-channel retailen? We begrijpen niet alleen uw uitdagingen, we bieden hier ook goede oplossingen voor ter versterking van uw retail propositie en concurrentiepositie.

KRACHT IN DE KETEN SINDS 1879

We bieden supply chain oplossingen voor complexe retail uitdagingen en vraagstukken van retailers met schaalbeperkingen die opereren in kleinere afzetmarkten. We ervaren onze hechte samenwerking en langdurige partnerships met onze klanten als de dagelijkse bevestiging van onze toegevoegde waarde in dit proces. We beschikken over een zeer brede internationale commerciële retail ervaring, diepgaande kennis van lokale export markten, internationale inkoop en sourcing en de laatste digitale technologieën. Een sterke combinatie die voor en met u werkt, en uw retail operations en supply chain versterkt. PVH is actief sinds 1879 en uitgegroeid tot marktleider in onze exportmarkten.

KONINKLIJKE ERKENNING

We zijn slechts zo goed als onze laatste order. Dus iedere dag opnieuw voldoen we aan – en overtreffen we – de verwachtingen van onze klanten. Onze hechte relaties met zowel fabrikanten als klanten – we noemen ze beide partners – zijn onze dagelijkse en beste erkenning van onze belangrijke rol in de supply chain. Toch zijn we ook bijzonder vereerd met onze Koninklijke erkenning. In 2004 – ter gelegenheid van het 125 jarige bedrijfsjubileum – heeft het (destijds) Hare Majesteit Koningin Beatrix behaagt om PVH het prestigieuze predikaat ‘Bij Koninklijke Beschikking Hofleverancier’ te verlenen. Een koninklijke erkenning van ons marktleiderschap in onze exportmarkten, onze goede reputatie opgebouwd over meer dan 140 jaar, en onze lange en succesvolle geschiedenis van Nederlands internationaal ondernemerschap en koopmansgeest.

Bij Koninklijke Beschikking Hofleverancier
By Appointment to the Court of the Netherlands
Fournisseur de la Cour par Ordonnance Royale
Durch Königlichen Erlass: Hoflieferant
Proveedores de la Real Casa de los Paises Bajos
PVH BUILDING – PLATE EN VAN HEUSDE BV
Palmpolstraat 10
1327 CE Almere
Telefoon: +31 36 534 63 60
E-mail: info@pvhbuilding.nl
Bij Koninklijke Beschikking Hofleverancier
By Appointment to the Court of the Netherlands
Fournisseur de la Cour par Ordonnance Royale
Durch Königlichen Erlass: Hoflieferant
Proveedores de la Real Casa de los Paises Bajos
PVH BUILDING – PLATE EN VAN HEUSDE BV
Palmpolstraat 10
1327 CE Almere
Telefoon: +31 36 534 63 60
E-mail: info@pvhbuilding.nl
© 1879-2022 PVH BUIILDING – Plate en van Heusde B.V.